Werken bij Nautus? Weet je het zeker?

Je krijgt vage opdrachten. De problemen zijn complex. De oplossingen ook. Er is weinig structuur. Er zijn veel belangen. Er is weerstand. Partijen die soms op de man spelen. Opdrachtgevers die zoeken naar orde in de chaos. Bestuurders die nog niet toe zijn aan het maken van keuzes. Je hebt geen bevoegdheden, wel veel verantwoordelijkheid. Jij mag vertrekken als het niet goed is gegaan. En als het wel goed is gegaan, gaat een ander met de eer strijken. Je weet vandaag niet wat volgende maand je werk is. Je werkt voor meerdere gemeenten tegelijk. Er staat continu spanning op je tijd. Werken van 9 tot 5 is er niet bij. Het laat je niet los. Je werkt in een groeiende organisatie, die volop aan het leren is.

Maar jij mag het oplossen!

Je scherpt je eigen opdrachten aan. Je mag problemen uitdiepen, oplossingen bedenken. Belangen verbinden, mensen laten samenwerken, weerstanden overwinnen. Gebruik maken van politieke processen, van interactie met partijen. Zodat draagvlak en betere oplossingen ontstaan. Zorgen voor structuur en heldere stappen. Kennismaken met meerdere gemeenten en verschillende opdrachten.Opdrachtgevers behoeden voor fouten, helpen bij het bereiken van doelen. Waar het stilstaat beweging brengen. Verantwoordelijkheid nemen, zorgen dat het beter gaat. Je tarief waarmaken. Genieten als de opdrachtgever geniet, als mensen tot bloei komen.

H
elpen bij de groei van Nautus. Leren van bijzondere en getalenteerde mensen om je heen. En bij dat alles gaat het om belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Om mensen die kansen krijgen. Over een beter functionerende gemeente. Een gemeente waar prioriteiten gesteld worden en waar plannen geen plannen blijven. Jij mag daarin van meerwaarde zijn. Het verschil maken. Dat is waarom je bij Nautus wilt werken.

Durf jij het aan?

Kijk in het vacatureoverzicht voor onze vacatures.

Titel

Beschrijving met een overflow momenteel. Misschien moer er een max aantal tekens komen? 87

<- open voor meer info