Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Nieuwsbrief

Bent u in dienst van een gemeente en werkt u in het gemeentelijke sociale domein? Dan kunt u zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw e-mailadres in!

aanmelden

Sociaal Bestek - LinkedIn discussiegroep

Sociaal Bestek is het tijdschrift voor werk, inkomen en zorg. Het iseen vakblad op het gebied van sociale zekerheid. Op LinkedIn heeft Sociaal Bestek een discussiegroep.

Sociaal Bestek beoogt bij te dragen aan de werkzaamheden van de specialist door kennis en vaardigheden te vergroten. Het blad tracht trends en ontwikkelingen te volgen en te analyseren. Sociaal Bestek besteedt aandacht aan veranderingen in wet- en regelgeving en de gevolgen daarvan voor de praktijk.

Doelgroep van Sociaal Bestek is het management en de beleidsmedewerkers van sociale diensten, gemeentelijke diensten, sociale zaken en welzijn, UWV Werkbedrijven, UWV, SVB, opleidingscentra, reïntegratiebedrijven, cliëntenorganisaties en stichtingen en belangenverenigingen.

De discussiegroep is specifiek bedoeld voor verdere discussie, delen van ideeën en kennis gerelateerd aan gepubliceerde artikelen in het vakblad Sociaal Bestek.

Ga naar de discussiegroep.

Titel

Beschrijving met een overflow momenteel. Misschien moer er een max aantal tekens komen? 87

<- open voor meer info