Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Nieuwsbrief

Bent u in dienst van een gemeente en werkt u in het gemeentelijke sociale domein? Dan kunt u zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw e-mailadres in!

aanmelden

Gilde re-integratie - LinkedIn discussiegroep

Het Gilde re-integratie is een netwerkorganisatie die bouwt aan het kennisfundament voor de re-integratie. Op LinkedIn heeft het Gilde re-integratie een discussiegroep.

Het Gilde re-inegratie bouwt aan een kennisfundament door met professionals systematisch hun kennis op papier te zetten en te onderbouwen en door wetenschappelijk onderzoek naar effectiviteit te ontwikkelen en uit te voeren. Door kennis die professionals tussen hun oren hebben te combineren met wetenschappelijke inzichten, denkt het Gilde snel te kunnen werken aan een professionele re-integratie. Het Gilde is er van overtuigd dat veel medewerkers van gemeenten (sociale diensten) het UWV en re-integratiebedrijven gepassioneerd met hun vak bezig zijn en daarom ook geïnteresseerd om hun inzichten hier te delen en ter discussie te stellen.

De onderwerpen beslaan een breed spectrum. Het kan gaan over vakinhoudelijke onderwerpen zoals hoe voer ik een gesprek met een alcoholverslaafde klant. Het kan gaan over de wenselijkheid van een diagnoseprogramma. Het kan ook gaan over de effectiviteit van scholingsprogramma's of de noodzaak om een beroepsgroep op te richten.

Ga naar de discussiegroep.

Titel

Beschrijving met een overflow momenteel. Misschien moer er een max aantal tekens komen? 87

<- open voor meer info