Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Nieuwsbrief

Bent u in dienst van een gemeente en werkt u in het gemeentelijke sociale domein? Dan kunt u zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw e-mailadres in!

aanmelden

Regio Twente

Regio Twente is het samenwerkingsverband van de veertien Twentse gemeenten met een verzorgingsgebied van 620.000 inwoners. De aangesloten gemeenten zijn: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Hof van Twente, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.


De klant over Nautus

‘Met Nautus weet je dat het goed komt’
Piet Brouwer, beleidsadviseur bij Regio Twente – Netwerkstad Twente.

‘Nautus heeft ons zeer goed ondersteund bij het ontwikkelen en opstellen van de sociale ontwikkelingsagenda van Netwerkstad Twente voor 2010-2013. Samenwerking tussen gemeenten op het brede sociale beleidsterrein is een belangrijk thema in Twente. Met deze sociale ontwikkelingsagenda pakken we de problemen op dit terrein gezamenlijk aan en grijpen we de kansen die een bovenlokale aanpak mogelijk maakt.

We hadden al ervaring opgedaan met Nautus, en ook voor deze opdracht heeft de samenwerking weer goed uitgepakt. De adviseur van Nautus heeft het proces om met vijf gemeenten tot een gezamenlijke visie en agenda te komen begeleid, ondersteund en inhoudelijk vormgegeven, wat heeft geleid tot een breed gedragen sociale ontwikkelingsagenda. En dat alles is in relatief korte tijd tot stand gekomen, wat in een complexe bestuurlijke omgeving al een prestatie op zich is. De adviseur van Nautus heeft de vaart erin gehouden en toonde zich gedreven en creatief, waardoor de samenwerking erg plezierig was.

Wij zijn zeer tevreden over de flexibele houding en het constructief meewerken van de mensen van Nautus. Je ervaart hun betrokkenheid, ze zijn net zo gebrand op een goed eindproduct als wijzelf. Als je Nautus erbij betrekt weet je dat het goed komt!’

Informatie over Regio Twente

Titel

Beschrijving met een overflow momenteel. Misschien moer er een max aantal tekens komen? 87

<- open voor meer info