Projectoverzicht

Daphne Bollen werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Daphne Bollen, Adviseur bij Nautus

personeel"Goed adviseren begint bij onbevooroordeeld luisteren"

Ik ben Daphne Bollen, opgegroeid in het pittoreske Lochem en na bijna 8 jaar Amsterdam nu woonachtig in Utrecht. Sinds 1 februari 2018 werk ik als junior adviseur bij Nautus.

Ondanks de echte bèta in mij ontdekte ik na het afronden van de bachelor Psychobiologie dat ik de maatschappij ansich een interessantere plek vind om te onderzoeken dan het experimenteren in het onderzoekslab. Dus heb ik mijn studiepad vervolgd met de master ‘Management, Policy analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences’ aan de Vrije Universiteit te Amsterdam- oftewel: de ‘science for solving society’s complex problems’. Zo heb ik onder andere onderzoek gedaan naar het waarborgen van de kwaliteit van de Nederlandse kindgerichte zorg en de toegankelijkheid van het sportsysteem voor kinderen met ontwikkelingsstoornissen in Canada.

Ik krijg veel energie van het komen tot nieuwe innovatieve oplossingen voor complexe maatschappelijke problemen in samenwerking met diverse stakeholders. Goed uitvoerbaar beleid maak je namelijk samen! Dat de begeleiding en expertise van Nautus bij gemeenten niet ophoudt bij het advies zelf, maar doorgaat in implementatie en uitvoering vind ik een geweldige combinatie. Bovendien krijg ik binnen Nautus de kans om me voor verschillende gemeenten in te zetten en me steeds weer in een nieuwe context en thema’s te verdiepen. Met mijn nieuwsgierige en verkennende karakter ben ik binnen deze dynamische omgeving dan ook helemaal op mijn plek.

In mijn vrije tijd combineer ik graag mijn interesses avontuur en fotografie. Mijn geld maak ik daarom graag op aan ervaringen; erop uitgaan, reizen, cultuur en natuur ontdekken en dit mooi vastleggen op beeld!