Projectoverzicht

Ivo Leijten werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Ivo Leijten, Adviseur bij Nautus

personeel"Samen verantwoordelijkheid dragen voor constante innovatie"

Mijn naam is Ivo Leijten en werk sinds januari 2018 voor Nautus. Ik ben 27 jaar en ben geboren in Haarlem. Ik heb mijn Bachelor (Politieke) Communicatiewetenschap gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en heb vervolgens na verschillende stages in het buitenland mijn Master Internationale Betrekkingen afgerond aan Universiteit Leiden.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de relatie tussen de mens en de staat. Dit ultieme verbond roept verschillende rechten en plichten in het leven. Ik vind het interessant om te kijken naar hoe deze relatie op verschillende niveaus is ingericht. Ik heb hier expertise mee kunnen opdoen vanuit een internationaal, nationaal en lokaal perspectief. Een jaar na de decentralisatie van overheidstaken naar gemeenten in 2015, was ik bestuurslid voor de Nationale Jeugdraad. Jeugdbeleid viel voortaan onder de gemeentelijke verantwoordelijkheid. Zodoende kwam ik in aanraking met het constant veranderende krachtveld tussen lokale en nationale overheden. Naast het dynamische karakter van het takenpakket spreekt de directe impact van gemeentelijk beleid op het dagelijks leven van mensen mij zeer aan. Bij Nautus kan ik aan de slag met complexe maatschappelijke vraagstukken die direct gevolg hebben op het dagelijks leven van mensen. Een uitdagende en verantwoordelijke functie!

Als persoon ben ik analytisch, sociaal en resultaatgericht. Het effectief verbeteren van het dagelijks leven van de meest kwetsbaren is mijn grootste drijfveer. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, bordspellen te spelen of te lezen.