Projectoverzicht

Lisette van der Hoeven werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Lisette van der Hoeven, Senior Adviseur bij Nautus

personeel"Vertrouwen en kennis zijn de sleutel voor goede resultaten"

Ik ben Lisette van der Hoeven, opgegroeid in IJsselstein en nu met mijn vriend woonachtig in Utrecht. Sinds april 2014 werk ik als adviseur bij Nautus.

Tijdens mijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap en master Publiek Management heb ik ervaring opgedaan met het oplossen van complexe vraagstukken in de justitiële jeugdketen en het veiligheidsdomein. Na mijn studie heb ik als beleidsmedewerker bij de politie gewerkt. Een van mijn opdrachten was de implementatie van innovatieve, slimme en bruikbare oplossingen om burgers en bedrijven een actieve rol te geven in de samenwerking met de politie. Ook heb ik als secretaris de vorming van de Nationale Politie ondersteund.

Bij Nautus zet ik mijn vaardigheden en ervaringen in het publieke domein in om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Met mijn analytische instelling en vermogen om structuur aan te brengen in complexe omgevingen, weet ik vraagstukken te vertalen van plan naar praktijk. Daarbij werk ik graag samen met gemeenten en betrokkenen om hen bewust te maken en te begeleiden bij het uitvoeren van gemaakte keuzes. Ik ben erg leergierig en ondernemend. Ik haal veel voldoening en plezier uit het realiseren van gedragen resultaten, die leiden tot verbeteringen in beleid én uitvoering.

Mijn vrije tijd vul ik graag met wielrennen, koken, reizen en leuke activiteiten met vrienden en familie.