Projectoverzicht

Sjardé Bolhaar werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Sjardé Bolhaar, Adviseur bij Nautus

personeel'Bewustwording, een essentiële fase in ieder proces'

Mijn naam is Sjardé Bolhaar. Ik ben geboren en getogen in Twente, en momenteel woonachtig in Enschede. Sinds augustus 2015 ben ik betrokken bij Nautus. De eerste zes maanden in het kader van mijn afstudeeropdracht voor de master Public Administration, en sinds februari 2016 als adviseur.

In 2009 startte ik met de HBO opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Een studie waarin aan de hand van het recht gekeken wordt hoe om te gaan met maatschappelijke vraagstukken. In 2010 voegde ik hieraan het excellentie programma Liberal Arts & Science toe, zodat ik naast mijn reguliere studie ook wat bij kon leren over cultuur en wetenschapsfilosofie.

Nadat ik in de zomer van 2013 afstudeerde voor deze HBO opleidingen, ben ik in september 2013 gestart met de master Public Administration (Bestuurskunde) aan de Universiteit Twente. Tijdens het volgen van deze master ben ik 2,5 jaar werkzaam geweest bij Saxion Hogeschool Deventer als docent en studieloopbaanbegeleider. Bij de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gaf ik daar 1 à 2 dagen in de week college aan eerstejaars studenten op het gebied van Juridische Dienstverlening, schrijfvaardigheid en professionele ontwikkeling.

Ik zou mijzelf omschrijven als een nieuwsgierig en leergierig persoon. Lastige vraagstukken zie ik als een uitdaging, en geven mij energie om de situatie in kaart te brengen en een passende oplossing te vinden.

Mijn kracht ligt met name in mijn daadkracht, analytisch denkvermogen en mijn open doch kritische blik. In samenhang met deze kritische denkvaardigheid hecht ik veel waarde aan argumentatie- en reflectievaardigheden. Langdurige verbetering en ontwikkeling vindt pas plaats op het moment dat vanuit de ‘werkelijke’ situatie stappen gezet durven te worden.

In mijn vrije tijd ben ik actief bij handbalvereniging Cabezota, concertvereniging Sempre Crescendo en kan ik genieten van ‘goede’ muziek en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

Titel

Beschrijving met een overflow momenteel. Misschien moer er een max aantal tekens komen? 87

<- open voor meer info