Projectoverzicht

Rob Hammenga werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Rob Hammenga, Senior Adviseur bij Nautus

personeel

'Een bijdrage leveren aan een samenleving waarin iedereen tot zijn / haar recht komt'

Mijn naam is Rob Hammenga (1983). Geboren en getogen in Bierum (Groningen). Gestudeerd in ’s-Hertogenbosch en Tilburg en sinds 2011 woonachtig in Harderwijk. Vanaf november 2015 werk ik voor Nautus.

Na mijn studie Bestuurskunde aan de Avans Hogeschool en aan de Universiteit van Tilburg ben ik aan de slag gegaan als onderzoeker/adviseur bij een onderzoeksbureau dat actief was op uiteenlopende thema’s binnen – met name – de lokale overheid. In de afgelopen jaren ben ik actief geweest als senior financieel/business analist binnen de IT en de farmacie. Het best kom ik tot mijn recht in een complexe, dynamische omgeving waarin samenwerking met verschillende partijen relevant en noodzakelijk is. Hier haal ik veel energie en voldoening uit.

Mijn enthousiasme, analytische vaardigheden en leergierigheid zijn kenmerkend in mijn functioneren en brengen mij in staat om waarde toe te voegen aan een organisatie, waarbij de focus ligt sterk op het behalen van resultaat, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Mijn belangrijkste drijfveer is om oog te hebben voor de omgeving en voor mensen in kwetsbare posities in het bijzonder. Uiteindelijk draait het om het welzijn van mensen. Wetten, processen en regels zullen daarom nooit een doel op zich zijn, maar een middel om bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen tot zijn of haar recht komt. Als adviseur bij Nautus heb ik de ambitie om op basis van mijn kennis, ervaring en drijfveren hieraan een positieve bijdrage te leveren.

In mijn vrije tijd steek ik graag en veel tijd in mijn gezin. Sporten doe ik ook graag. Ik ben regelmatig hardlopend of wielrennend aan te treffen op de Veluwe in de omgeving van Harderwijk. Daarnaast bind ik in het winterseizoen graag de ski’s onder in de Alpen.