Projectoverzicht

Rosanne Broekhuizen werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Rosanne Broekhuizen, Adviseur bij Nautus

personeel''Energie creëren door betrokkenheid, verantwoordelijkheid en persoonlijkheid''

Ik ben Rosanne Broekhuizen, sinds augustus 2016 vol enthousiasme begonnen bij Nautus. Ik ben opgegroeid in de Zuid-Hollandse Bollenstreek en heb mijn studententijd doorgebracht in Tilburg en Utrecht, waar ik nu nog met veel plezier woon.

In mijn bachelor organisatiewetenschappen heb ik veel geleerd over organisatiedynamiek, structuren en processen. Aanvullend heb ik door de master bestuur & beleid een stevige basis voor de publieke sector meegekregen. Juist de combinatie van een maatschappelijke bijdrage en structuur aanbrengen in een organisatie hebben mij gedreven in deze studiekeuzes en zie ik nu terug in het werk bij Nautus.

Ik krijg energie van het toewerken naar concrete resultaten en word gedreven door de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur, het begrijpen van politieke processen en het in korte tijd eigen maken van complexe materie. Een toegevoegde waarde kan ik leveren door mijn resultaatgerichtheid en natuurlijke houding om een realistisch en overzichtelijk beeld van een situatie te creëren.

Ik kan genieten van hard werken maar ook zeker van mijn vrije tijd. Ik breng veel tijd door met vrienden en familie, bijvoorbeeld door gezellig samen te koken. Ik bezoek regelmatig de sport- en de yogaschool en wil graag nog heel veel van de wereld en al haar diversiteit zien.