Projectoverzicht

Beatrijs Erends werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Beatrijs Erends, Adviseur bij Nautus

personeel“Voor een inclusieve samenleving”

Mijn naam is Beatrijs Erends en ik woon samen met mijn vriend in Alkmaar. In juni 2016 heb ik mijn master Politicologie aan de UvA afgerond. Na mijn afstuderen ben ik een half jaar trainee geweest op het hoofdkantoor van UWV. Vanaf april 2017 ben ik in dienst bij Nautus.

Voor mijn afstudeerscriptie deed ik onderzoek naar de eigen verantwoordelijkheid van burgers in het sociaal domein. Deze thematiek sluit goed aan bij mijn motivatie om bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Vanuit deze maatschappelijke betrokkenheid gaat mijn interesse uit naar diverse vraagstukken binnen het sociaal domein, die ik graag vanuit een breed, toekomstgericht perspectief benader. De details verlies ik daarbij niet uit het oog. Ik ben analytisch sterk, werk gestructureerd en hecht veel waarde aan kwaliteit en objectiviteit.

Ik vind het fantastisch om deel uit te mogen maken van het jonge, ambitieuze en betrokken team van Nautus en samen te werken aan gedragen en uitvoerbaar beleid.

In mijn vrije tijd doe ik CrossFit en volg ik graag de landelijke politiek. Ook vind ik het leuk om klassieke concerten te bezoeken en Europese steden te ontdekken.