Projectoverzicht

Lotte Heijs werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Lotte Heijs, Adviseur bij Nautus

personeel "Samen naar het eindresultaat"

Mijn naam is Lotte Heijs. Ik ben opgegroeid in Amersfoort en sinds mijn studententijd woon ik in Utrecht. Op 1 april 2017 ben ik met veel plezier begonnen bij Nautus.

In Utrecht heb ik de Hbo-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald. Na deze opleiding wilde ik meer verdieping. In 2014 heb ik de master Sociologie Vraagstukken van Beleid en Organisatie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze master heb ik geleerd om beleids- en organisatievraagstukken in het sociaal domein te onderzoeken en te evalueren.

Na het behalen van mijn master ben ik aan de slag gegaan als trainee bij UWV Werkbedrijf. Bij UWV werkte ik aan de ontwikkeling van nieuwe vormen van dienstverlening zodat werkzoekenden beter ondersteund worden bij het vinden van werk. Ik heb hier onder andere gewerkt aan de ontwikkeling en realisatie van de Kandidatenverkenner Banenafspraak. Dit is een landelijke digitale tool voor werkgevers die op zoek zijn naar werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij Nautus zet ik mijn ambities, vaardigheden en ervaringen in om een bijdrage te kunnen leven aan sociale vraagstukken. Ik ben enthousiast, breed geïnteresseerd, pragmatisch en nieuwsgierig. In mijn werk staat een goeie samenwerking voorop waarin ik resultaat- en doelgericht te werk ga. In mijn vrije tijd zit ik niet graag stil. Ik bezoek graag concerten of ik maak een mooie tocht op mijn racefiets. In de zomer waag ik mij zo nu en dan aan een triatlon.