Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Projectmedewerkers

De volgende medewerkers participeerden in dit project.

Nieuwsbrief

Bent u in dienst van een gemeente en werkt u in het gemeentelijke sociale domein? Dan kunt u zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw e-mailadres in!

aanmelden

Ontwikkeling werkgeversapplicatie

Nautus ondersteunt de gemeente Dronten bij de ontwikkeling van een werkgeversapplicatie. Via deze applicatie kunnen werkgevers zoeken naar geschikte kandidaten voor openstaande vacatures en werkplekken.

Werkgevers in Dronten hebben aangegeven dat zij zelf eenvoudiger willen kunnen zoeken naar kandidaten voor hun vacatures in het bijstandsbestand van de gemeente Dronten. Hiervoor hebben zij inzicht nodig in de profielen van werkzoekenden, waarin hun werkervaring, competenties en motivatie worden weergegeven. Ook vanuit de gemeente bestaat behoefte om deze informatie beter te ontsluiten, zodat de ondersteuning van werkzoekenden gerichter kan worden ingezet. Om dit te bereiken wenst de gemeente een applicatie te ontwikkelen, die dient als platform waarop werkzoekenden worden weergegeven.

Nautus ondersteunt de gemeente Dronten bij het verkennen van de wensen voor en mogelijkheden van de applicatie en ondersteunt de implementatie van de applicatie.

Resultaat:
Een werkende mobiele app en website voor werkgevers die werkzoekenden met een bijstandsuitkering en hun profielen in de gemeente Dronten in beeld brengt.

Rol adviseur Eveline Bal:
Projectleider.

Rol adviseur Kosha Schipper:
Kwaliteitsbewaking.

Informatie over Gemeente Dronten

  • Provincie:Flevoland
  • Inwoners:40.637
  • Oppervlakte:423,89 km²
  • Website:www.dronten.nl

Titel

Beschrijving met een overflow momenteel. Misschien moer er een max aantal tekens komen? 87

<- open voor meer info