Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Projectmedewerkers

De volgende medewerkers participeerden in dit project.

Nieuwsbrief

Bent u in dienst van een gemeente en werkt u in het gemeentelijke sociale domein? Dan kunt u zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw e-mailadres in!

aanmelden

Programmamanager Armoedebeleid

De gemeente Almere heeft in 2016 haar armoedebeleid vernieuwd en voor de komende jaren vastgesteld. In haar armoedebeleid legt de gemeente het accent op preventie, participatie, integrale aanpak en voorkoming van overerving van armoede. Om sturing te geven aan de transformatie levert Nautus een programmamanager.

In haar vernieuwde armoedebeleid legt de gemeente het accent op preventie, participatie, integrale aanpak en voorkoming van overerving van armoede. Samen vormen deze punten de veranderstrategie. In een uitvoeringsnota is het armoedebeleid geconcretiseerd naar aanpak, maatregelen en een begroting voor de inzet van middelen. Om sturing te geven aan de veranderstrategie voor het armoedebeleid is een programmateam samengesteld. Nautus levert een programmamanager die verantwoordelijkheid draagt voor de overall sturing van het programma.

Rol adviseur Kosha Schipper:
Programmamanager

Informatie over Gemeente Almere

  • Provincie:Flevoland
  • Inwoners:180.924
  • Oppervlakte:248,77 km²
  • Website:www.almere.nl

Titel

Beschrijving met een overflow momenteel. Misschien moer er een max aantal tekens komen? 87

<- open voor meer info