Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Projectmedewerkers

De volgende medewerkers participeerden in dit project.

Nieuwsbrief

Bent u in dienst van een gemeente en werkt u in het gemeentelijke sociale domein? Dan kunt u zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief. Vul hieronder uw e-mailadres in!

aanmelden

Beleidsondersteuner EHZ Beleidsmatige samenwerking

Nautus ondersteunt de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde bij het inrichten en vormgeven van de beleidsmatige samenwerking binnen het Sociaal Domein. De werkwijze is nieuw en moet in een korte periode op poten gezet worden. Daarom ondersteunt Nautus in het bewaken van de voortgang van en samenhang tussen de diverse taken en ontwikkelingen.

Nautus heeft samen met het kernteam beleidsmatige samenwerking meegewerkt aan de inrichting en ontwikkeling van de beleidsmatige samenwerking tussen Ermelo, Harderwijk en Zeewolde binnen het sociaal domein. Gekozen is voor het inrichten van de samenwerking in een netwerkorganisatie. Om de vorm van samenwerking goed te laten landen vult Nautus de rol van beleidsondersteuner van deze netwerkorganisatie. Nautus is verantwoordelijk voor de concretisering van deze samenwerking, het maken van formele afspraken tussen de gemeenten en de nieuwe uitvoeringsorganisatie over de integrale opdracht, het maken van een kwaliteitsslag in projectmatig werken en het borgen van de rol van de beleidsondersteuner in de eigen organisatie.

Resultaat:

Duidelijke afspraken over de invulling van de EHZ beleidsmatige samenwerking en borging van de rol van beleidsondersteuner in deze samenwerking.

Rol adviseur Rosanne Broekhuizen:

Rosanne vervult de rol van beleidsondersteuner in dit project.

Informatie over Meerinzicht

Titel

Beschrijving met een overflow momenteel. Misschien moer er een max aantal tekens komen? 87

<- open voor meer info