03-05-2023

Op maandag 19 juni is het zover; dan is onze Nautus Wervingsdag. Deze dag is speciaal voor junioren. Voor de afstudeerders die klaar zijn met hun studie, hun boekentas in de hoek zetten en een welverdiende vakantieperiode voor de boeg hebben. Even twee maanden vakantie vieren en verder helemaal niks.

Wervingsdag voor junioren
Maar in september wacht het volle leven weer op je en wat is dan je plan? We denken even met je mee. Misschien weet je het allang. Misschien ook niet. Zou het adviseurschap bij Nautus iets voor jou zijn? Om daar achter te komen is de Wervingsdag de perfecte gelegenheid. Met een baan op zak ga je toch lekkerder je vakantie in. Kijk ter voorbereiding op onze website naar de vacature van Junior Adviseur. 

Hoe meld je je aan?
Door een e-mail met een korte motivatie te sturen naar werving@nautus.nl ter attentie van Iris. Dat doe je uiterlijk 12 juni onder vermelding van ‘Nautus Wervingsdag’. Stuur gelijk met je aanmelding je bijgewerkte cv mee zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op je komst. We bekijken je motivatie en je cv en je hoort uiterlijk 15 juni of je door bent en op 19 juni naar Amersfoort mag komen.  

En dan is het 19 juni!
We ontvangen je samen met de andere kandidaten om 11.00 uur bij ons op kantoor in Amersfoort en vanaf 11.15 uur en maken we kennis met elkaar. In het 1e gesprek praat je verder over wie jij bent, wat je motiveert en over wat je verwachtingen zijn. De gesprekspartners vertellen alles over wat het werken bij Nautus inhoudt en hoe je functie eruit kan zien.  

Na je gesprek kun je met andere Nauturianen een praatje aanknopen en hen vragen naar hun ervaringen bij Nautus. Ook delen we dan een casus uit, waarna je een uur de tijd hebt om die voor te bereiden. Door de gemaakte casus krijgen we een indruk van jouw analytisch vermogen, je stressbestendigheid en jouw manier van een boodschap overbrengen. We zijn benieuwd wat jij in een uur bedacht krijgt.  

We zorgen uiteraard voor een heerlijke lunch. Na de lunch mag je jouw inbreng in de casus toelichten en er volgt nog een 3e gesprek. Op die manier heb jij 6 potentiële nieuwe collega’s gesproken en hebben wij een goed beeld gekregen van jou. Aan het einde van de dag hoor je direct of we jou een arbeidsvoorwaardenvoorstel willen doen. Je maakt hier meteen een vervolgafspraak voor met je beoogd teamleider.  

Als afsluiting een assessment
Houd dinsdag 20 of woensdag 21 juni nog een gaatje in je agenda vrij, want dan volgt een assessment. Die hoort er echt bij. Het geeft jou en ons een beeld waar jouw kracht ligt en waar je je nog kunt ontwikkelen. Staan alle seinen op groen? Dan kun je nog voor de zomervakantie je arbeidsovereenkomst ondertekenen en lekker ontspannen de zomer in en alle festivals afgaan! 

Zien we je dan? 

Hoe meld je je aan?  

Stuur een e-mail met een korte motivatie naar werving@nautus.nl ter attentie van Iris Weerheijm. Doe dat uiterlijk 12 juni onder vermelding van ‘Nautus Wervingsdag’.