29-05-2019

Brabantse gezelligheid bij Nautus

Larissa startte op 1 mei als junior adviseur bij Nautus. Bijna een maand Nauturiaan: wat zijn haar eerste indrukken?

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Larissa, junior adviseur bij Nautus. Een afgestudeerde socioloog en bestuurskundige met een commerciële drive. Evenwel een Brabantse die haar hart verloren heeft aan de stad Utrecht en daar na haar studie is blijven hangen maar haar Brabantse gezelligheid nooit is kwijtgeraakt. Na een prachtige studententijd, een mooie reis door Zuidoost-Azië en mijn eerste ‘grote mensen baan’ als accountmanager ben ik op 1 mei jl. bij Nautus begonnen.

Mijn eerste maand zit er net op, maar ik prijs mezelf nu al gelukkig dat ik op deze plek terecht ben gekomen. Naast de affiniteit met het soort werk dat ik doe, heb ik namelijk ontdekt dat er nog iets anders is dat me energie geeft om naar mijn werk te gaan: mijn beleving van de organisatie. Nautus is een mensgerichte organisatie, waarin jij als persoon centraal staat. Dit beleefde ik al vanaf het begin. Van de gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure, waarin zowel de teamleiders als partners oprecht kijken naar de mens achter het CV, tot het bosje bloemen dat thuisbezorgd werd een week voordat ik startte. Je wordt ontvangen als in een warm bad en zo was de klik er voor mij ook meteen.

Eenmaal aan de slag valt dit alles door de Nautus Vrijdag op zijn plek. Op deze dag sluiten alle Nauturianen de week af op kantoor. De Nautus Vrijdag staat in het teken van teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en een hoop gezelligheid! Zo is er iedere vrijdag intervisie met je team, een kennissessie of training, een heerlijk verzorgde lunch en is er uitgebreid de tijd om aan het einde van de middag met elkaar te borrelen of een potje tafelvoetbal met elkaar te spelen.

Nader kennismaken met Larissa?

Stuur een mailtje voor een afspraak!

Mail Larissa