09-10-2019

De eerste indrukken bij Nautus…

Na een lange zomervakantie was het dan eindelijk zover: de start van een nieuw avontuur als junior adviseur bij Nautus. De eerste keer dat ik niet als sollicitant naar binnen zou lopen op kantoor, maar als collega van de andere Nauturianen.

Eenmaal op kantoor bleek alles pico-bello in orde te zijn. De systemen waren reeds aangesloten op mijn account, de visitekaartjes werden overhandigd en aan het einde van de dag kon ik met mijn eigen lease-auto wegrijden.

Uitdagende opdrachten
Vanaf de eerste dag mocht ik me ook gelijk bezighouden met een aantal zeer uitdagende opdrachten. Uiteraard wacht je eerst een introductie, krijg je voldoende begeleiding en mag je zoveel vragen stellen als je wilt, maar het mooie is ook: je kan gelijk aan de slag! Zo was ik de eerste weken te vinden bij verschillende gemeentehuizen, sociale werkplaatsen en regiobijeenkomsten. Ook kon ik gelijk aan de slag met memo’s en onderzoeken voor verschillende gemeenten. De komende tijd houd ik me onder andere bezig met de ontwikkeling van een stadspas in Almere.

Geslaagde eerste weken
Door de week zitten de meeste collega’s van Nautus ‘op opdrachten’, maar op vrijdag is iedereen in ieder geval op kantoor. Op deze dag kan ik veel leren van mijn collega’s bij de teamoverleggen en de georganiseerde kennissessies. Maar er is natuurlijk ook ruimte om iedereen wat beter te leren kennen tijdens de borrel of een potje tafelvoetbal. Al met al waren het zeer geslaagde eerste weken en kijk ik uit naar wat nog komen gaat!

Wil je meer weten van Dirk?

Neem dan nu contact met hem op!

Mail Dirk