03-05-2019

Esmee over haar eerste 100 dagen als Nauturiaan

‘Eind 2018 studeerde ik af en daar kwam Nautus op mijn pad. In de eerste gesprekken was de klik er meteen. In januari begon ik dan ook als Office manager bij Nautus. Een uitdaging om met team Bedrijfsvoering te zorgen dat onze adviseurs zich volledig op hun advieswerkzaamheden kunnen richten. Laat de rest maar aan ons over!’

‘Vandaag zijn we 100 dagen verder… Hoe het nu is? Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben dat ik het aan heb gedurfd om een plekje te bemachtigen binnen het Nautus-team. In de eerste 100 dagen heb ik mij op persoonlijk vlak ontwikkeld. En de tijd mogen nemen om mijn collega’s goed te leren kennen.’

‘Onze gedreven adviseurs met passie voor hun vak heb ik tijdens de wekelijkse Nautus-vrijdag en een personeelsuitje in Groningen ook in informele setting leren kennen. En ja, dat heeft mijn positieve beeld van Nautus alleen maar versterkt. De mensen van Nautus zijn niet alleen prettig om mee te werken, maar ook super om mee te lachen en ze houden wel van een wedstrijdje (tafelvoetbal bijvoorbeeld). Iedere week gaan we voldaan het weekend in na het gezamenlijk vieren van de Nautus-vrijdag.’

‘Begint het bij jou te kriebelen als je jezelf ziet als Nauturiaan? Durf te stap te zetten naar continue ontwikkeling, uitdagend werk en vooral… de Nautus-gezelligheid!’