Nautus Lunchbox: Aanbesteden in het sociaal domein

Aanbesteden in het sociaal domein niet altijd nodig. Op zoek naar een optimale mix!

Bij veel gemeenten lopen de huidige zorgcontracten af en moeten er nieuwe afspraken met zorginstellingen worden gemaakt. Vaak wordt de historische lijn doorgetrokken. Of wordt de werkwijze van andere gemeenten gekopieerd. Maar is dat wel de beste manier? De vraag die aan de gemeenten voorligt is: wat willen we bereiken? Gaan we opnieuw aanbesteden of zijn er (betere) alternatieven?

Lunchbox Aanbesteden in het Sociaal Domein

Ruim vijf jaar na de decentralisaties, én met het oog op de aflopende contracten, het juiste moment om op deze vragen een antwoord te vinden. Daarom bieden wij de Nautus Lunchbox Aanbsteden in het Sociaal Domein aan. In deze workshop geven we antwoord de volgende vragen:

  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen rond inkoop en aanbesteding in het Sociaal Domein?
  • Welke instrumenten hebben gemeenten tot hun beschikking?
  • Hoe voer ik de discussie binnen de gemeente/regio op het juiste niveau om te komen tot een definitie van de maatschappelijke opgave? Met als doel dat zicht wordt verkregen op de lokale uitdagingen rond het organiseren van zorg in de gemeente/regio.
  • Welke inkoopvorm past het beste bij de lokale/regionale uitdagingen?
  • Welke alternatieven zijn er?

Wat krijg ik als in de lunchbox bestel?

We ontwikkelden de lunchbox op basis van allerlei inzichten uit wetenschap en praktijk. Tijdens de workshop vergroten wij in korte tijd jouw kennis en verbreden jouw inzichten. De workshop is gratis en wordt gegeven op jouw eigen locatie, bijvoorbeeld tijdens de lunch. De workshop duurt 2 uur en is bedoeld voor ongeveer 8 personen.

Bij wie kan ik deze Lunchbox bestellen?

Om deze workshop te bestellen: neem contact op met Joost Cornielje. 

Nautus Lunchbox: Aanbesteden in het sociaal domein.

Aanbesteden in het sociaal domein niet altijd nodig. Op zoek naar een optimale mix!

Boek een workshop bij Joost