Nautus Lunchbox van de maand

Eerste hulp bij tekorten. De veranderaanpak financiële grip in het sociaal domein

Veel gemeenten in Nederland zien zich in het sociaal domein geconfronteerd met een groeiende vraag naar zorg en ondersteuning. In veel gemeenten zijn de uitgaven inmiddels hoger dan de inkomsten, waardoor structurele tekorten ontstaan. Een groeiende vraag en krimpend budget: bijsturing is noodzakelijk! Maar hoe doe je dat?

Veranderaanpak financiële grip
Nautus versterkt gemeenten al jaren met de ontwikkeling en implementatie van adequate bijsturingsmaatregelen in het sociaal domein. Wij begrijpen de opgave waar gemeenten nu voor staan. De best passende zorg en ondersteuning voor inwoners, zo licht mogelijk, zo kort mogelijk, maar wel adequaat én binnen verantwoorde financiële kaders. Geen eenvoudige opgave. Daarom hebben wij onze kennis en ervaringen vertaald in een aanpak voor meer (financiële) grip in het sociaal domein.

Van grip naar versnellen
Door integrale focus op beleid, uitvoering én financiën zorgt onze veranderaanpak voor inzicht, overzicht en praktische handvatten om bij te sturen. De aanpak stelt iedere gemeente in staat om vanuit grip de transformatie in het sociaal domein in uw gemeente te versnellen.

Wat krijg ik als ik de lunchbox bestel?
Wij ontwikkelden de lunchbox op basis van allerlei inzichten uit wetenschap en praktijk. Tijdens deze interactieve workshop vergroten wij in korte tijd jouw kennis en verbreden jouw inzichten. Na afloop krijg je onze veranderaanpak mee. De workshop is gratis en wordt gegeven op jouw locatie, bijvoorbeeld tijdens de lunch. Vanzelfsprekend kan deze workshop ook online in de vorm van een webinar worden verzorgd. De workshop duurt 2 uur en is bedoeld voor ongeveer 8 personen.

Bij wie kan ik deze lunchbox bestellen?
Om deze workshop te bestellen: mail of bel naar Joost Cornielje (j.cornielje@nautus.nl en 06-14971324).

Meer informatie over deze lunchbox?

Wil je meer informatie over deze lunchbox? Neem dan direct contact op met Joost.

Mail Joost