Nautus Lunchbox

Versnellen in je project. Zo doe je dat!

Gemeenten staan steeds meer voor de uitdaging om de complexe vraagstukken in het sociaal domein flexibel te organiseren. Maar wat zijn dan goede manieren om dat flexibel te organiseren? En hoe zorgen we ervoor dat het niet alleen bij praten blijft, maar dat er vooral dingen worden gedaan? Met deze Lunchbox geeft Nautus je daar handvatten voor!

Versnellen vanuit structuur én flexibiliteit

Bij Nautus werken we projectmatig, maar dan wel op onze manier. We hanteren een methodische aanpak waarin wij kaders en structuur combineren met de kracht van creativiteit, betrokkenheid, samenwerking, plezier en inspiratie. Kortom, geen beperkende blauwdruk met starre aanpak, maar een combinatie van structuur en flexibiliteit om tot effectieve en gedragen resultaten te komen.

Wat krijg ik als ik de lunchbox bestel?

We ontwikkelden deze lunchbox op basis van onze inzichten uit theorie en praktijk. Tijdens de workshop vergroten wij in korte tijd jouw kennis en verbreden we jouw inzichten.

Je leert de techniek voor het aanbrengen van ‘versnelling’ in een projectmatige aanpak, je kunt elementen uit het ‘agile/scrum werken’ toepassen en weet wanneer je welk instrument in welke fase van jouw project kan gebruiken.

De workshop is gratis en wordt gegeven op jouw locatie, bijvoorbeeld tijdens de lunch. De workshop duurt 2 uur en is bedoeld voor ongeveer 8 personen.

Bij wie kan ik deze lunchbox bestellen?
Om deze workshop te bestellen mail je naar Joost Cornielje, j.cornielje@nautus.nl.

Bekijk ook onze andere lunchboxen

Nautus Lunchbox Vergroot je impact: maak beleid praktijk

Deze maand hebben we weer nieuwe gemeenteraden gekozen. Ambitieuze wethouders...

Nautus Lunchbox: Implementeren kan je leren

Gemeenten worden voortdurend geconfronteerd met nieuwe of veranderende taken. Veranderen...

Nautus Lunchbox: Beschermd wonen in beeld

De decentralisatie in het sociaal domein zet door. In 2024...

Nautus Lunchbox Omvormen van de Wsw: de mythes voorbij

Sinds 1 januari 2015 is de instroom in de sociale...
Naar alle lunchboxen