Nautus Lunchbox

Versnellen in je project. Zo doe je dat!

Gemeenten staan steeds meer voor de uitdaging om de complexe vraagstukken in het sociaal domein flexibel te organiseren. Maar wat zijn dan goede manieren om dat flexibel te organiseren? En hoe zorgen we ervoor dat het niet alleen bij praten blijft, maar dat er vooral dingen worden gedaan? Met deze Lunchbox geeft Nautus je daar handvatten voor!

Versnellen vanuit structuur én flexibiliteit

Bij Nautus werken we projectmatig, maar dan wel op onze manier. We hanteren een methodische aanpak waarin wij kaders en structuur combineren met de kracht van creativiteit, betrokkenheid, samenwerking, plezier en inspiratie. Kortom, geen beperkende blauwdruk met starre aanpak, maar een combinatie van structuur en flexibiliteit om tot effectieve en gedragen resultaten te komen.

Wat krijg ik als ik de lunchbox bestel?

We ontwikkelden deze lunchbox op basis van onze inzichten uit theorie en praktijk. Tijdens de workshop vergroten wij in korte tijd jouw kennis en verbreden we jouw inzichten.

Je leert de techniek voor het aanbrengen van ‘versnelling’ in een projectmatige aanpak, je kunt elementen uit het ‘agile/scrum werken’ toepassen en weet wanneer je welk instrument in welke fase van jouw project kan gebruiken.

De workshop is gratis en wordt gegeven op jouw locatie, bijvoorbeeld tijdens de lunch. De workshop duurt 2 uur en is bedoeld voor ongeveer 8 personen.

Bij wie kan ik deze lunchbox bestellen?

Om deze workshop te bestellen: mail of bel naar Laureen Hulskamp (l.hulskamp@nautus.nl of 06 24811 568).

Bekijk ook onze andere lunchboxen

Nautus Lunchbox: Grip op bewindvoering

Het aantal onderbewindgestelden verdubbelde in Nederland in de periode van...

Nautus Lunchbox: Leve de “lastige” inwoner

De ontwikkelingen in de samenleving vragen om een andere overheid...

Nautus Lunchbox: Armoede- en schuldenbeleid: The next level

Uit onderzoek weten we dat 40% van de arme mensen...

Nautus Lunchbox: Veranderopgave inburgering: Gemeenten krijgen regie

Stel je woont al je hele leven gelukkig in een...
Naar alle lunchboxen