17-08-2018

Persoonlijke ontwikkeling: professioneel adviseren bij de baak

Verandering teweeg brengen. Dat begint met het stellen van de vraag achter de vraag. Die legt namelijk bloot wat er echt opgelost moet worden. Soms schuurt en wringt dat. Kritisch en eerlijk zijn is niet altijd leuk. Maar wel nodig. Handvatten hiervoor krijg je bij Nautus volop. Eén ervan is een vierdaagse training professioneel adviseren bij de Baak. Wederom twee Nauturianen hebben deze training volbracht.

De afgelopen twee weken zijn Renée van der Meulen en Lotte Heijs vier dagen op bezoek geweest bij de Baak in Noordwijk aan zee. De training professioneel adviseren is een onderdeel van het basis opleidingenpakket van Nautus.

Het zijn vier intensieve dagen met heel veel informatie, reflecteren, oefenen, oefenen, oefenen en dan weer reflecteren. Hoe ga je om met weerstand? Op welke manier kom je achter ‘de vraag achter de vraag’, wat zijn handige gesprekstechnieken? En hoe zet je op een goede manier een interventie in? Renée en Lotte kregen er in Noordwijk een antwoord op en hebben meteen geoefend met acteurs. Ze staan te popelen om de opgedane kennis en ervaring mee te nemen naar hun opdrachten.

Meer nieuws

Nautus BIA

Nautus in de flex bij BIA Amsterdam

Bureau Interim en Advies (BIA) is het interne adviesbureau van...

Belemmerd aan het werk

Eind december 2018 waren er volgens het CBS 264.000 openstaande...

Gemeente Zutphen: Samen stapsgewijs richting een nieuwe toegang sociaal domein

De oprichting van werkbedrijf ‘GelreWerkt!’, het liquideren van de gemeenschappelijke...

Esmee over haar eerste 100 dagen als Nauturiaan

‘Eind 2018 studeerde ik af en daar kwam Nautus op...
Terug naar al ons nieuws