Het verschil maak je zelf

Uitdagend werk dat er toe doet. Met een hecht team dat in ieder geval één eigenschap deelt: de drang om verandering teweeg te brengen.

Hoeveel verantwoordelijkheid wil je hebben?

Werken bij Nautus is jezelf continu ontwikkelen in een beweeglijke omgeving. Waarin je zelf stuurt op resultaat. Zo krijg je de kans en verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Elke dag weer.

Eigenlijk is het alsof je bij ons regelmatig aan een nieuwe baan begint. De uitdagingen die je voor je kiezen krijgt bij verschillende gemeenten zijn steeds net even anders. Je verantwoordelijkheid? Die is wel altijd gelijk: heel groot.

Vanaf je eerste dag krijg je het vertrouwen van de rest van het team en je opdrachtgevers. Mocht dit allemaal erg spannend klinken, dat klopt. Niet iedereen is dan ook geschikt om bij ons aan de slag te gaan.

Durf jij het aan?
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Klik op onderstaande vacatures of op de onderstaande button voor een open sollicitatie of het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Adviseur bij Nautus: durf jij het aan?

Senior adviseur bij Nautus: durf jij het aan?

Dit zijn Nauturianen

Kosha Schipper

Creatieve spelverdeler Lees meer

Cathelijne Hage

Verbindende aanpakker Lees meer

Marcel Moes

Resultaatgerichte bruggenbouwer Lees meer

Rosanne Broekhuizen

Nieuwsgierige aanpakker Lees meer
Bij een nieuwe gemeente kijk ik altijd eerst in de raadzaal. Dé politieke arena waar gekozen plaatsgenoten met elkaar discussiëren.
Joost Cornielje Betrokken verbinder

Merijn Bolhuis

Pragmatische idealist Lees meer

Marthe Bierens

Scherpzinnige creatieveling Lees meer

Julius Terpstra

Bevlogen doorzetter Lees meer

Eveline Bal

Doelgerichte verbinder Lees meer

Joost Cornielje

Betrokken verbinder Lees meer

Renée van der Meulen

Betrokken initiatiefnemer Lees meer

Stuart Weir

Scherpzinnige verbeteraar Lees meer

Lotte Heijs

Energieke doener Lees meer
Om te leren moet je afstand nemen en inspiratie zoeken. Dat begint bij mij in de auto als ik vrijdagavond terug rij naar de Achterhoek.
Stuart Weir Scherpzinnige verbeteraar

Maaike Hilhorst

Doelgerichte spelverdeler Lees meer

Nicky Bijen

Gedreven analist Lees meer

Esmé Joosten

Doelgerichte dwarsdenker Lees meer

Maureen Mollink

Creatieve duizendpoot Lees meer
Mijn heldin is Pippi Langkous. Nog vaak denk ik aan haar lijfspreuk; ik heb het nog niet gedaan, dus denk dat ik het wel kan.
Esmé Joosten Doelgerichte dwarsdenker

Lotte Haan

Pragmatisch analyticus Lees meer

Meike Schrijver

Bevlogen dwarsdenker Lees meer

Rob Hammenga

Betrokken verbeteraar Lees meer

Peter Verduin

Resultaatgerichte doorbijter Lees meer

Manon Tijssen

Vindingrijke initiatiefnemer Lees meer

Lisette van der Hoeven

Resultaatgerichte optimist Lees meer

Laureen Hulskamp

Bevlogen oplossingsvinder Lees meer

Manal Chakor

Pragmatische idealist Lees meer
Waar je me nooit op zult betrappen is denken in problemen en moeilijkheden. Ik zie altijd overal het positieve van in.
Meike Schrijver Bevlogen dwarsdenker

Ivo Leijten

Proactieve doorzetter Lees meer

Manouk Visser

Voortvarende teamspeler Lees meer

Daphne Bollen

Vernieuwende doorzetter Lees meer

Fulco Kruisbrink

Kritische optimist Lees meer

Is het al vrijdag?

Onze manier van werken, de betrokkenheid en het plezier in wat we doen: het komt allemaal samen op vrijdag. Elke laatste werkdag van de week is iedereen namelijk op kantoor. Om tijd te maken voor elkaar, het vak en jezelf.

De vrijdag staat voor alle Nauturianen in het teken van het delen van nieuwe inzichten, overwinningen, frustraties en andere bijzondere momenten van de afgelopen week. Dat maakt de maandag overigens leuk. (Of extra leuk als je geen moeite met maandagen hebt.) Dan krijg je de kans om de opgedane kennis van vrijdag gelijk toe te passen.

Nauturiaan worden

We zien elkaar niet elke dag. Toch zijn we een zeer hecht team. Dat is ook nodig met opdrachtgevers die veel van je creativiteit, doorzettingsvermogen en denkkracht vragen. Werken bij Nautus is absoluut veeleisend.

Tegelijkertijd doen we er alles aan om je het naar de zin te maken. Samen stippelen we jouw groeipad uit, kun je rekenen op goede begeleiding, prima arbeidsvoorwaarden en de nodige door ons verzorgde ontspanning.

Het geheim van een fijne carrière bij Nautus? Wees je nieuwsgierige, kritische en niet bange zelf. Dan volgt het plezier automatisch en maak je je onmisbaar. We werken namelijk niet voor gemeenten, maar met mensen. Specialisten die graag met andere bevlogen mensen dingen willen bereiken. Misschien straks wel met jou.

Onze selectieprocedure.

We willen dat jij bij ons lekker in je vel zit en het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een uitgebreide selectieprocedure ontwikkeld.

Het begint bij jouw reactie op onze vacature. Zien we voldoende aanknopingspunten? Dan plannen we een kennismakingsgesprek. Daarin komen je talenten, drijfveren en ambities aan bod. Klikt het? Dan vragen we je mee te doen aan een online competentiemeting. De uitkomst daarvan bespreken we in het tweede gesprek. Als dit ook goed gaat, leren we je nog iets beter kennen met een assessment.

Gaan alle lichten op groen? Dan vragen we een verklaring omtrent gedrag (VOG) aan, en doen we een beknopt referentieonderzoek. Tot slot duiken we samen de arbeidsvoorwaarden in. Komen we daar uit? Dan is het je gelukt. Jij vindt ons leuk en wij geloven in jou. Welkom
bij Nautus!