Nauturiaan worden: heb jij het in je?

Werken bij Nautus is jezelf continu ontwikkelen in een beweeglijke omgeving. Waarin je zelf stuurt op resultaat. Zo krijg je de kans en verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Elke dag weer.

Wij zijn op zoek naar...

Adviseur bij Nautus

Junior Adviseur bij Nautus

Ik voelde me gelijk welkom op mijn plek dankzij de informele sfeer op kantoor en mijn gezellige collega’s
Saskia Boswinkel Adviseur

Is het al vrijdag?

Onze manier van werken, de betrokkenheid en het plezier in wat we doen: het komt allemaal samen op vrijdag. Elke laatste werkdag van de week is iedereen namelijk op kantoor. Om tijd te maken voor elkaar, het vak en jezelf.

De vrijdag staat voor alle Nauturianen in het teken van het delen van nieuwe inzichten, overwinningen, frustraties en andere bijzondere momenten van de afgelopen week. Dat maakt de maandag overigens leuk (of extra leuk als je geen moeite met maandagen hebt). Dan krijg je de kans om de opgedane kennis van vrijdag gelijk toe te passen.

Nog bijna dagelijks heb ik profijt van de jaren dat ik in de zorg heb gewerkt toen ik jong was. Jeugdhulp? Ik weet nog goed hoe belangrijk passende begeleiding is, een vaste hulpverlener en verder kijken dan een protocol maakt echt het verschil.
Liesbeth aan de Stegge Adviseur

Werkzaam in het sociaal domein

Zin om de boel op te schudden? Adviesbureau Nautus groeit. En daar worden we heel blij van. Opschudden en groei betekent ook uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar adviseurs in het sociaal domein. Dus als je je licht op wil steken om te weten te komen of het adviseurschap iets voor jou is, kan dat altijd. Graag zelfs, want we houden wel van een beetje initiatief!

Hoe ziet jouw dag eruit als je Nauturiaan wordt? Eigenlijk is het alsof je bij ons regelmatig aan een nieuwe baan begint. De uitdagingen die je als adviseur bij verschillende gemeenten krijgt, zijn steeds net even anders. Je verantwoordelijkheid? Die is wel altijd gelijk: heel groot.

Vanaf je eerste dag krijg je het vertrouwen van de rest van het team en je opdrachtgevers. Mocht dit allemaal erg spannend klinken, dat klopt. Die spanning herkennen we zeker en je kunt erop rekenen dat je met je collega’s kunt sparren. Wij zijn er voor je.

Ervaringen van onze adviseurs

In deze sectie kun je wat vertellen over het werken bij Nautus. Hieronder worden een aantal medewerkers uitgelicht die al een eigen pagina hebben met uitleg over wie zij zijn en linkjes naar hun projecten. – optioneel deze sectie aanpassen waardoor je persoonlijke verhalen kunt uitlichten direct op deze pagina ipv een doorklik naar een andere pagina

Gwen Colegem

Analytische doener Lees meer

Gill Vonhof

Proactieve denker Lees meer

Jasmijn Bijning

Betrokken Bruggenbouwer Lees meer

Jolanda Edwards

Nieuwsgierige probleemoplosser Lees meer
Binnenpret krijg ik van een heel slim of mooi ontwerp. Maakt eigenlijk niet uit wat het is. Als je er maar aan kunt zien dat er heel goed over is nagedacht.
Kosha Schipper Creatieve spelverdeler

Joris Ikink

Vindingrijke teamplayer Lees meer

Een hecht team

We zien elkaar niet elke dag en toch zijn we een zeer hecht team. Dat is ook nodig met opdrachtgevers die veel van je creativiteit, doorzettingsvermogen en denkkracht vragen. Werken bij Nautus is absoluut veeleisend. Tegelijkertijd doen we er alles aan om je het naar de zin te maken. Samen stippelen we jouw groeipad uit, kun je rekenen op goede begeleiding, prima arbeidsvoorwaarden en de nodige door ons verzorgde ontspanning.

Het geheim van een fijne carrière bij Nautus? Wees je nieuwsgierige, kritische en niet bange zelf. Dan volgt het plezier automatisch en maak je je onmisbaar. We werken namelijk niet voor gemeenten, maar met mensen en voor mensen. Wij zijn specialisten die graag met andere bevlogen mensen samen dingen willen bereiken. Misschien straks wel met jou.

Wil je beeld en geluid krijgen van het werken bij Nautus? Voilà! Joost Cornielje en Tessa Kievits je er alles over.

Onze selectieprocedure

We willen dat jij bij ons lekker in je vel zit en het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een uitgebreide selectieprocedure ontwikkeld.

Klikt het? Dan vragen we je mee te doen aan een online competentiemeting en assessment. De uitkomst daarvan bespreken we in het tweede gesprek. Zo leren we elkaar meteen goed kennen.

Gaan alle lichten op groen? Dan vragen we een verklaring omtrent gedrag (VOG) aan, en doen we een beknopt referentieonderzoek. Tot slot duiken we samen de arbeidsvoorwaarden in. Komen we daar uit? Dan is het je gelukt. Jij vindt ons leuk en wij geloven in jou. Welkom bij Nautus!

Nieuwsgierig geworden?

Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe collega’s die als adviseur bij ons willen komen werken. Wil je meer informatie of eerst onze HR-adviseur Iris persoonlijk even spreken? Stuur een e-mail naar werving@nautus.nl of bel via 06- 18 61 22 48. Iris is op dinsdag vrij.