19-09-2019

40 dagen als Nauturiaan…

Donderdag 1 augustus was het zover. Mijn eerste dag bij Nautus. Na een halve dag even wennen op kantoor direct door naar de opdrachtgever. Ik ben begonnen!

Ik ben Jelmer Joustra, 23 jaar en net afgestudeerd van de masteropleiding Bestuur & Beleid aan de universiteit Utrecht. Een studie die zich bezighoudt met het analyseren en aanpakken van maatschappelijke vraagstukken. Waar kan je de kennis die ik de afgelopen 5 jaar heb opgedaan dan het beste in praktijk brengen? Precies, bij een bureau dat impact wil maken!

Mijn eerste opdracht is bij Meerinzicht, de uitvoeringsorganisatie van gemeente Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Hier mag ik mij bezighouden met verschillende projecten in het sociaal domein die erop gericht zijn om de inwoner beter te kunnen helpen. Hoe kunnen we dat het beste doen? Door met alle partijen samen te werken en alle neuzen dezelfde kant op te richten. Dit probeer ik door de projecten aan elkaar te koppelen en erop toe te zien dat we naar elkaar toe in plaats van langs elkaar heen werken. ‘I love it when a plan comes together!

Niet alleen bij de klant ben ik fanatiek om samen resultaat te bereiken, maar ook bij Nautus voel ik mij als een vis in het water. Met leuke collega’s sparren over nieuwe uitdagingen, kennis delen en lekker borrelen op de Nautusvrijdag. Ik zie mijzelf hier de komende jaren wel werken!

Nader kennismaken met Jelmer?

Stuur Jelmer een mailtje en maak een afspraak.

Mail Jelmer