27-06-2023

BowBow in gesprek met Niels van Dijken

Voor de nieuwste editie van BowBow, een tijdschrift van studievereniging BOW, ging Niels van Dijken met hen in gesprek. Nautus is hoofdsponsor van studievereniging BOW (Bestuurskunde) en was dit een mooie gelegenheid om eens te horen wat die twee voor elkaar betekenen. 

De samenwerking met studievereniging BOW gaat al even terug. Sinds 2017 is er regelmatig contact en door de jaren heen is de band steeds sterker geworden. Inmiddels stellen we een hele jaarplanning op en nemen we over en weer deel aan elkaars activiteiten. Zo komen Bow’ers bij ons langs om de Nautus-vrijdag mee te maken. We lunchen samen, organiseren een kennissessie met bijbehorende casus maar er is vooral ook gelegenheid om de sfeer en de gezelligheid van zo’n vrijdag te proeven.

Deelnemen aan elkaars activiteiten
Op onze beurt zijn wij erbij als er een careerevent is. Of we nemen deel aan het recruitmentdinner om met toekomstige afstudeerders samen te eten en te praten over hun plannen na hun studie. Wat zouden ze willen doen, heeft het sociaal domein hun interesse en hoe gaan ze handen en voeten geven aan die plannen en dromen? Afgelopen voorjaar gaven we ook een masterclass Onderhandelen op het SKLIIS-event. Een vaardigheid die niet echt aan bod komt op de universiteit maar wel heel waardevol kan zijn. Op manier dragen wij onze kennis weer over op jong talent die misschien wel onze toekomstige collega’s worden! Daarom is het extra leuk dat ex-Bow’er Niels van Dijken wordt geïnterviewd voor zijn oude verenigingstijdschrift. Hij vertelt enthousiast over zijn studie en zijn start bij Nautus. Benieuwd naar hun gesprek?

Klik op de link en je komt bij het interview.