02-12-2019

De tijd vliegt!

Toen mij werd gevraagd wanneer ik dit artikel zou aanleveren dacht ik dat ze een grapje maakten: ‘ik ben toch nog maar net begonnen?!’. Totdat ik mij realiseerde dat ik al bijna 1,5 maand Nauturiaan ben! Oké, nog steeds niet heel lang maar toch… de tijd vliegt!

Van spannende eerste dagen bij Nautus…
Zo’n eerste werkdag is toch altijd wel spannend. Voor het eerst ben je geen sollicitant meer als je het Nautus kantoor in komt lopen en moet je toch echt alle namen proberen te onthouden. Gelukkig begon ik op dinsdag: een dag dat alle Nauturianen op pad zijn bij de gemeente dus ik hoefde op mijn eerste dag maar drie namen te leren. Nadat ik op woensdag ook nog wat nieuwe mensen had ontmoet was de Nautus-vrijdag een piece of cake: de meeste mensen kende ik al.

Naar spannende eerste dagen in Nieuwegein…
Toen net bij Nautus de nieuwigheid eraf was kon ik starten bij mijn nieuwe opdrachtgever: de gemeente Nieuwegein. Toch weer de spanning van een eerste werkdag en het onthouden van de nieuwe gezichten en namen. Gelukkig ga je van een eerste werkdag altijd naar een tweede werkdag en mag je dan soms nog aan mensen vragen wat hun naam ook alweer is.

En helemaal op mijn plek!
Inmiddels zijn we 5 weken verder, ik heb overal toegangspasjes en mailadressen, ik weet waar je goede thee kan drinken (bij Nautus!), ik heb al veel gesprekken gevoerd, ik heb Nieuwegeinse mantelzorgers ontmoet en ik heb al de een eerste kom-met-de-trein-naar-Nautus-borrel meegemaakt. Sommige dingen zijn nog wennen of even nieuw maar het gaat allemaal meer dan goed komen, ik heb zin in wat er allemaal komen gaat!

Nader kennismaken met Roos?

Stuur haar een mailtje en plan een momentje voor een goede kop thee!

Mail Roos