Dit is Nautus!

Je bent benaderd door Querijn, Corporate Recruiter bij Nautus, en daarom ontvang je deze link. Via deze pagina krijg je een beter beeld van Nautus. Misschien zijn wij wel jouw nieuwe werkgever? Bekijk alle informatie op je gemak en schroom niet om vragen te stellen. We staan klaar om deze te beantwoorden.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar ervaren adviseurs met veel kennis van en ervaring in het gemeentelijk sociaal domein. Adviseurs die hun tanden willen zetten in de meest complexe maatschappelijke en organisatorische vraagstukken van het moment. En daarbij impact willen maken: positieve en duurzame verandering realiseren met innovatieve oplossingen en concrete resultaten.

Herken je je hierin?
Dan is Nautus misschien wel dé plek voor jou! Als senior adviseur heb je bij ons een veelzijdige rol. In de eerste plaats ga je als programmamanager, projectleider of adviseur aan de slag met uiteenlopende programma’s en projecten bij gemeenten. Of het nu gaat om het ontwikkelen en implementeren van een strategisch aanpak voor de energiecrisis bij een G4-gemeente of het regionaal operationaliseren van het Gezond Actief Leven Akkoord (GALA) met gemeenten, zorgverzekeraars, aanbieders en inwoners. Eén ding weet je zeker: aan uitdaging geen gebrek! Je adviseert bestuurders en directies, ontwikkelt en implementeert nieuwe concepten en instrumenten en creëert in iedere opdracht energie, draagvlak en beweging. Daarbij weet je je gesteund door je collega’s bij Nautus.

Intern krijg je als senior adviseur de kans om jouw kennis, ervaring en visie actief over te dragen aan onze jonge en ambitieuze collega’s. Je coacht en begeleidt junior- en medior adviseurs on the job. Daarnaast ontwikkel je samen met de andere senior adviseurs nieuwe effectieve aanpakken en methodieken in ons innovatieteam. Zo draag je bij aan de verbetering en vernieuwing van onze dienstverlening én de transisities in het gemeentelijk sociaal domein.

Persoonlijke groei en ontwikkeling
Wij begrijpen dat je als ervaren professional waarde hecht aan groei, flexibiliteit en autonomie. Je bepaalt daarom je eigen agenda, planning en ondersteuning op opdrachten. Op deze wijze kun je goed balans houden tussen privé, werk, gezin/familie en vrienden.

Net als jij hecht Nautus veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Iedereen kan altijd groeien en leren. Nautus ondersteunt daarom jouw ontwikkeling en groei met onze Nautus-vrijdag en ons opleidingsprogramma dat er niet om liegt. Je wordt opgeleid in Projectmatig Creëren (PMC) voor gevorderden, Office365, Dynamics CRM, volgt trainingen, gaat naar congressen en neemt deel aan een traject richting Certified Management Consultant (CMC)-certificering. Alles wordt door Nautus betaald zonder terugbetalingsverplichting.

Wat bieden we je verder?
Als je enthousiast bent geworden en het klikt van beide kanten, dan bieden we je een overeenkomst voor onbepaalde tijd tegen een marktconforme beloning. Wij zorgen voor een goed pensioen en je kunt kiezen uit verschillende mobiliteitsoplossingen (ov, auto van de zaak of kleinere auto met extra salarisbijdrage). Bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen kennen we 10 bovenwettelijke vakantiedagen en kun je er per jaar 5 bijkopen. Uiteraard is er aandacht voor vitaliteit en ontspanning.

Enthousiast geworden?
Neem dan contact op met Querijn Hensen via werving@nautus.nl of 06 12 62 37 51.

Vraag het Johanan Korevaar

“Als teamleider en senior adviseur is het gaaf dat ik collega’s kan coachen en begeleiden in hun werk. En begrijp me goed, ik heb de wijsheid niet in pacht want juist van de nieuwe en frisse blikken in mijn team leer ik elke dag.”

Mail Johanan

De werkdag van Inge

Lees meer

De werkdag van Bente

Lees meer
Jelmer Joustra

De werkdag van Jelmer

Lees meer

De werkdag van Niels

Lees meer