05-03-2024

Eindelijk meer tijd samen!

Bij mijn vorige baan kreeg ik vaak te horen dat ik bijna nooit thuis was. Maar na mijn carrièreswitch naar Nautus, hebben mijn vriendin en ik ineens veel meer tijd samen. Dat is hartstikke fijn! Maar stiekem hoopt ze dat ik af en toe de hort op ben, zodat ze een avondje voor zichzelf heeft.

Vaak de avonden weg
Voor mijn tijd bij Nautus werkte ik als opleider in de evenementenbeveiliging. Het was een uitdagende en afwisselende baan waarin ik mijn passie voor veiligheid en onderwijs kon combineren. Ik bereidde aspirant-evenementenbeveiligers voor op hun verantwoordelijke taak in de veiligheid van evenementen. De veiligheidsbranche is een dynamische wereld en dat was ook mijn rol. Aan de ene kant vervulde ik mijn rol in op het kantoor en voor de klas. Aan de andere kant was ik aanwezig op de vele evenementen. Dit betekende dat ik veel aan het werk was zowel overdag in de avonduren en het in weekend.  

Een warm bad
De overstap naar Nautus was een omschakeling, maar een hele leuke nieuwe uitdaging. Hier kan ik mijn expertise om op een creatieve manier problemen oplossen inzetten op bredere maatschappelijke vraagstukken en samenwerken met een divers team van professionals. De eerste weken waren als een spannende expeditie: nieuwe collega’s ontmoeten, de bedrijfscultuur verkennen en mijn weg vinden in de projecten. Maar net als bij een goed georganiseerd evenement, voelde ik me snel thuis en welkom. Mijn eerste weken hier voelde aan als een warm bad. 

Mijn werk bij Nautus
Een kleurrijk palet van opdrachten vormt nu mijn dagelijkse werk bij Nautus. Het begeleiden van een werk- en cultuurverandering door het implementeren van Projectmatig Creëren. Scherpstellen van de visie op hoe de gemeente met haar burgers omgaat. Tot diepgaand onderzoek naar de kosten van de nieuwe inburgeringswet van 2021. Bij elke opdracht is het aan mij de taak om innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Deze afwisseling is precies wat mijn werk bij Nautus zo boeiend maakt. Deze dynamiek in mijn werk houdt mij nieuwsgierig en scherp. 

 

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe het met Bert-Jan gaat? Stuur hem gerust een mailtje!

Mail Bert-Jan