21-04-2023

Het Nautus MVO jaar 2022 in beeld

Op 22 april is het Earth Day en voor ons dé aanleiding om Nautus MVO jaar 2022 te presenteren. Earth Day, de naam zegt het al, is de dag om stil te staan bij de aarde. De plek waar we leven, werken, plezier maken en waar we gelijk lastige keuzes moeten maken om de aarde leefbaar te houden.

Bij Nautus vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen en structureel aandacht te hebben voor duurzame bedrijfsvoering, met respect en aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Hoe we dat het afgelopen jaar vorm hebben gegeven, delen we in ons MVO jaarverslag.

Overzichtelijk verslag
Het verslag is geen dik boekwerk met cijferreeksen en statistieken geworden. Wel kozen we voor een fris overzicht met daarin onze MVO-doelen van 2022 en de uitvoering daarvan overzichtelijk op een rij. We vulden het aan met het verhaal van Evelien Maan over ons nieuwe mobiliteitsbeleid. Het verslag is een mooie afsluiting van ons MVO-jaar 2022 en onze projectgroep MVO staat alweer te trappelen dit jaar leuke en duurzame activiteiten te organiseren. Klik hier naar het MVO Jaarverslag 2022.

We zien dat steeds meer organisaties, net als wij, structureel aandacht te hebben voor duurzame bedrijfsvoering, met respect en aandacht voor mens, milieu en maatschappij. En daarbij geldt: hoe meer organisaties MVO, omarmen hoe beter. Samen kunnen we een stap maken.

 

Meer weten over onze MVO activiteiten?

Neem dan contact op met de projectgroep MVO en we praten er graag met je over door.

Mail de projectgroep MVO