21-11-2023

Living the dream

30 uur in de week trainen, zes ochtenden in de week om 04:15 opstaan en alles in teken van mijn doel zetten, was voor mij de normaalste zaak van de wereld. Mijn doel luidde als volgt: de Paralympische Spelen in Tokyo (2020).

Mijn droom waargemaakt
Om mijn doel te behalen leefde ik in een ‘streng regime’ waarin alles moest wijken voor dat ene doel. Dit ging niet zonder slag en stoot. Toen ik negen was, kwam ik erachter dat ik jeugdreuma heb. Deze ‘beperking’ heb ik als kracht mogen inzetten. Ik leerde mijzelf nog beter kennen. Ik leerde omgaan met mijn grenzen en mijn creativiteit in te zetten voor mijn ontwikkeling. Op 6 december 2020 kwam mijn droom uit: plaatsing voor de Paralympische Spelen op de 100m rugslag en 4x100m wisselslag estafette (heren)!
In Tokyo heb ik een van de mooiste momenten van mijn leven meegemaakt: op het startblok staan en weten dat ik alles ging geven tot het moment dat ik finish. Ik voel de adrenaline, de spanning, de trots en de vreugde nog. Ik heb mijn droom waargemaakt en mijn land vertegenwoordigd op het hoogste niveau! 

Op zoek naar verbinding
Deze droom en het werken hiernaartoe heeft me veel geleerd over mezelf, over doorzettingsvermogen, over teamwork en over doelen stellen. Ik heb ontdekt dat ik een passie heb voor mensen en voor het helpen van anderen om hun potentieel te bereiken. Met dit bewustzijn ga ik te allen tijde op zoek naar verbinding in de maatschappij. Zo ben ik bij Nautus gekomen, een organisatie die zich inzet voor maatschappelijke vraagstukken en duurzame oplossingen.  

Als Corporate Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het aantrekken, selecteren en binden van de beste talenten voor Nautus. Daarbij zoek ik naar mensen die een verschil willen maken in de wereld, die gedreven zijn, die leergierig zijn en die samen willen werken. Mijn ervaring in de topsport zet ik in om mijn doelen bij Nautus te behalen. En het maakt mij trots op mijn werk als Corporate Recruiter, omdat ik elke dag bijdraag aan de missie en de visie van Nautus. Verbinding in de maatschappij. Dat is mijn inspiratie, passie en mijn verhaal. 

Meer weten?

Wil je weten hoe het nu met Querijn gaat? Of wil je een kop koffie drinken om jouw start bij Nautus te maken? Stuur hem gerust een mailtje.

Mail Querijn