10-12-2019

Maar wat doe je dan precies?

Aangenaam, Ik ben Desi Gielkens, afgestudeerd sociaal psycholoog en sinds 1 november aan de slag als adviseur bij Nautus! Ik heb er al een aantal fulltimebanen (beter bekend als grote-mensen-banen) opzitten, maar beginnen bij een nieuwe werkgever blijft altijd spannend.

Een spannende eerste dag
Want daar sta je dan op 1 november voor de deur. Een boel nieuwe gezichten, een nieuw kantoor en een heleboel vragen: Hoe werkt de urenregistratie? Hoe werkt een macbook eigenlijk? Waar ga ik beginnen aan opdrachten? Het kwam goed uit dat mijn eerste werkdag op een vrijdag viel: Iedereen is verspreid over het land van maandag tot donderdag, maar op vrijdag is iedereen op kantoor. De Nautus-vrijdag staat vooral in het teken van teambuilding, het ontwikkelen van je kennis en gezelligheid! Zo had ik op mijn eerste werkdag niet alleen een introductie over de achtergrond en werkwijze van Nautus, maar ook overleg met mijn team, een lekkere lunch en een vrijdagmiddagborrel. Al met al een goede manier om niet alleen je werk, maar ook je collega’s meteen goed te leren kennen.

“Maar wat doe je dan precies?”
Als ik de afgelopen maand aan vrienden vertelde dat ik was begonnen als adviseur, was een van de meest gestelde vragen toch wel: “Maar wat doe je dan precies?”. Gelukkig mocht ik na een klein weekje inlezen in de materie al beginnen aan opdrachten. Hierdoor kan ik beter uitleggen hoe mijn baan eruit ziet, en vooral hoe divers mijn werkzaamheden eigenlijk zijn. Zo kan ik in een week werken aan het welzijnsbeleid in Raalte, een handreiking creëren voor het uitvoeren van crisismaatregelen binnen de Wvggz in de regio Gooi en Vechtstreken, maar ook onderzoek uitvoeren voor de stadspas in Almere. Tussendoor werk ik aan offertes, zodat ook mijn volgend jaar gevuld is met opdrachten. Zo mag ik over een aantal weken aan de slag bij Fryske Marren!

Geslaagde start
Al met al waren er de afgelopen weken veel nieuwe indrukken, verschillende opdrachten door heel het land, en toffe nieuwe collega’s. Zeer geslaagde weken en ik ben benieuwd wat 2020 me gaat brengen bij Nautus!

Wil je meer weten over Desi?

Stuur haar dan nu een mailtje!

Mail Desi