Vanmorgen ging ik ...

op pad naar de gemeente Almelo om daar een ontmoeting te organiseren tussen de wethouder en het Leerwerkloket. Als adviseur Arbeidsmarkt zet ik mij ervoor in dat werkenden zich (blijven) ontwikkelen. Om daarmee klaar te zijn voor de banen van de toekomst. Tijdens deze ontmoeting dachten we samen na over de vraag: ‘Hoe kan het Leerwerkloket nog meer Almeloërs bereiken met hun aanbod?’
Vervolgens reed ik door naar Nieuwegein. Ja, want ook reizen hoort bij ons werk… In de trein van Almelo naar Nieuwegein maakte ik al m’n mailboxen leeg en pleegde ik de nodige telefoontjes. Het hybride werken zit er inmiddels goed in.
Aangekomen in Nieuwegein organiseerde ik, samen met een Nautus-collega, een bijeenkomst met een groep zorgaanbieders en sociaal professionals. Afgelopen twee jaar waren wij projectleider van een groot project rondom de dagbesteding in Nieuwgein. Vandaag was het moment om samen terug te blikken op het proces, het succes van het project te vieren en ambities uit te spreken voor de toekomst. Deze opdracht afsluiten, betekent dat er weer een nieuwe opdracht voor mij ligt te wachten. Op naar een nieuwe werkomgeving!

Een vraag voor Niels? Mail Niels.