08-07-2021

Mijn eerste ervaringen bij Nautus als officemanager!

Sinds kort ben ik werkzaam bij Nautus als officemanager. Ik wilde al een tijd bij een groter bedrijf werken. Meer contacten met zowel collega’s alsook daarbuiten. Dat was iets wat ik miste in mijn vorige baan. Via Schoevers kwam ik in aanraking met Nautus.

Nautus is enorm in beweging en dat trekt mij wel aan. Toen Schoevers mij benaderde leek het me de ultieme kans om hier onderdeel van te mogen zijn. Specifiek het regelen en organiseren in mijn functie spreekt me aan vanwege de vele contacten. Daarnaast is mijn functie nu al heel divers en dat wordt alleen maar meer; leuk! Ik vind het super interessant om me verder in Nautus te verdiepen.

Officemanager zijn bij Nautus betekent veel diverse werkzaamheden. Ik krijg energie van het verder helpen van collega’s, en het helpen regelen en organiseren van allerlei zaken. Het ondersteunen van het MT, de projectadministratie en het officemanagement. Sinds kort houd ik me tevens bezig met de nieuwsbrieven en artikelen op de website en LinkedIn.

De veelzijdigheid van deze baan is leuk; geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen. Daarnaast is het een ontzettend gezellig team om mee te werken. Door de coronacrisis heb ik helaas nog niet iedereen gezien. Wel via teams, maar dat is toch anders. Ik kijk er naar uit om iedereen (weer) op kantoor te verwelkomen. En de Nautus vrijdag waar iedereen weer naar uitkijkt ga ik waarschijnlijk ook over niet al te lange tijd meemaken. Dat zou geweldig zijn want dan zijn we met z’n allen op de goede weg naar het “oude” normaal. Ik heb er zin in!

Stuur Corina een mailtje

…als je meer wilt weten over haar eerste ervaringen bij Nautus!

Mail Corina