12-06-2023

Nautus sluit zich aan bij Raad van Organisatie Adviesbureaus

Deze maand sloot Nautus zich als partner aan bij de Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA). De Raad staat voor een kwalitatief hoogwaardige organisatieadviesbranche in Nederland. Het leidende principe is ‘de norm hooghouden’.

Kwaliteit als drijfveer
“Sinds onze oprichting in 2004 werken wij aan het opbouwen van een goed netwerk in het gemeentelijk domein”, zo stelt Peter Verduin (partner en CFO van Nautus) in reactie op de vraag wat kwaliteit betekent binnen Nautus. “Dat doen we op de eerste plaats door te focussen op de kwaliteit van de geleverde adviezen en het realiseren van de gewenste resultaten.” Nautus adviseurs willen hooggewaardeerd worden door opdrachtgevers, zichzelf continu verbeteren én een inspiratie zijn voor anderen. Kwaliteit is bij Nautus een belangrijke drijfveer.

Partnerschap
De ROA daagt adviesbureaus uit om het vak van adviseur voortdurend verder te professionaliseren en de kwaliteit van het advies op een steeds hoger plan te brengen. Daarop zijn alle inspanningen en activiteiten gericht. Peter: “In gesprek met Ronald van Rijn en Anton Koonstra van de Raad bleek dat we elkaar direct vonden in het streven naar kwalitatief hoogwaardige advisering.” Een goede match en dus werd afgelopen maand het partnerschap gesloten.

Wederkerigheid
Nautus is ervan overtuigd dat het vanuit het eigen kwaliteitsdenken iets kan toevoegen aan de Raad en daarmee aan de hele branche. “En tegelijkertijd biedt de Raad natuurlijk een geweldig platform en netwerk om zelf ook weer te leren en ons te verbeteren.” vertelt Peter enthousiast. “De eerste stap is gezet, nu concreet aan de slag!”.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons kwaliteitsbeleid of over het partnerschap met de Raad van Organisatieadviesbureaus? Neem dan contact op met Peter Verduin.

Mail Peter