22-09-2021

Nautus versterkt jINC in Amersfoort

Deze maand is Nautus trotse partner geworden van jINC. Samen met jINC, andere bedrijven en scholen werken we aan een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt.

Om dat te bereiken helpt jINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het programma van jINC maken kinderen kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

Vanaf nu dragen we vanuit Nautus daar ons steentje aan bij! Door middel van bliksemstages, sollicitatietrainingen en carrièrecoaches gaan Nauturianen vmbo- en basisschoolleerlingen uit Amersfoort (en Utrecht) vanaf dit schooljaar via jINC een handje helpen.

Voor Nautus is het partnerschap met jINC weer een volgende stap in het verder concretiseren van MVO ambities. Door deze samenwerking helpen we kinderen te leren wat nodig is voor een goede start op de arbeidsmarkt. Daarmee nemen we als organisatie op een praktische manier onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en bieden we Nauturianen concrete mogelijkheden om hun kennis en ervaringen te delen met wat misschien wel hun collega’s van de toekomst zijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over het partnerschap met jINC? Neem dan contact op met Joost.

Mail Joost