17-01-2023

Ode aan de recruiter

Ik was niet helemaal happy in mijn vorige werk en toen kwam daar recruiter Laura om de hoek kijken. Ik kreeg al vaker berichten van recruiters op LinkedIn, maar Laura was anders. Zij wees mij op de website van Nautus en vertelde mij o.a. over de unieke Nautus-vrijdagen en de groeimogelijkheden. Ik besloot om te solliciteren met als resultaat dat ik nu ruim twee maanden voor Nautus werk. 

Mijn coaches
In deze korte periode bij Nautus heb ik al veel mogen leren en meemaken. Waar ik ervaren ben in de uitvoering van het sociaal domein vanwege mijn functies bij mijn vorige werkgevers, kan ik nog veel leren over het adviseur- en projectleiderschap. Van mijn ervaren collega Lieke Treffers leer ik hoe ik mijn twee opdrachten combineer, hoe ik gesprekken aan ga met opdrachtgevers, hoe ik in mijn werkzaamheden efficiënt indeel en hoe om te gaan met wethouders. Daarnaast heb ik ook mijn zeer betrokken teamleider Inge waar ik doordeweeks mee bel voor een luisterend oor of advies. 

Mijn opdrachten
In mijn Volkswagen UP van Nautus rijd ik vanuit Amsterdam van maandag tot en met donderdag naar mijn twee opdrachten toe. Ik werk als beleidsadviseur zorg en maatschappelijke ondersteuning voor de gemeente Dronten. Op de andere opdracht werk ik samen met collega Lieke als beleidsadviseur en projectleider maatschappelijke opvang in Zwolle. Op de vrijdagen carpool ik samen met collega Rick naar het Nautus kantoor in Amersfoort.  

Mijn collega’s
Iedere vrijdag is een teamoverleg waar ik stil sta bij mijn leerdoelen en het versterken van mijn professionaliteit. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en na te denken over wat het meeste werkplezier oplevert. Geregeld spreek ik op vrijdag af met mijn buddy Annelies Samen lopen we de week door en leer ik over hoe zij dingen aanpakt in haar werk.  

In de weekafsluiting praat ik met collega’s over weekendplannen en hoe het bij hun opdrachten gaat. Ik verbaas mij iedere keer hoeveel humor mijn collega’s hebben. Ik dacht dat dit mijn talent was, maar ook op dit vlak kan ik nog leren.  

Mijn conclusie
Ik ga door met mijzelf ontwikkelen en ik wil groeien als professional in de rol van adviseur en projectleider. Ik ben dan ook tot nu toe zeer tevreden met mijn keuze om voor Nautus te werken. Recruiter Laura, bedankt!  

Meer weten?

Neem contact op met onze Nauturiaan Gill Vonhof.

Mail Gill