19-09-2023

Tweede editie van Nautus doet!

Op 8 september was het geen advieswerk maar vrijwilligerswerk. Net zo betekenisvol, maar dan volledig in het teken van mensen en organisaties een mooie dag bezorgen. 

En voordat we op pad gingen, opende Stichting No Guts No Glory (NGNG) onze jaarlijkse vrijwilligersdag. Imke van Dun van NGNG vertelde het indrukwekkende verhaal van deze groeiende stichting. Zij laten ultieme muziekwensen van mensen met kanker en hun mantelzorgers uitkomen. Mooi, intens en heel dankbaar werk waar binnen een heel kort tijdsbestek een geweldige wens wordt vervuld.
Wil je doneren aan deze stichting? Dat kan nog steeds. Ga naar Doneer voor No Guts No Glory.

Aan de slag voor verschillende goede doelen
Na de presentatie van Imke, ging een aantal collega’s mee met ouderen van Nationale Vereniging de Zonnebloem om hen een hele fijne en gezellige middag te bezorgen in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur. Een andere groep klom samen met cliënten van Amerpoort in de speeltoestellen en de achtbaan van het Speelpark Oud Valkeveen. Wat een feest!
En de laatste groep trok hun werkhandschoenen uit de kast. Bij Natuurboerderij De Brinkhorst zijn bomen gerooid, is een schilderklus geklaard en is de pluktuin onkruidvrij gemaakt ☘ 🌸 🌻

De verhalen bij de gezamenlijke afsluiting op kantoor spraken voor zich: Een dag vol vreugde en voldoening. En we kijken zeker alweer uit naar de editie van volgend jaar.