19-04-2021

Vrijheid en avontuur

Mensen ontmoeten en nieuwe ervaringen opdoen, geven mij energie. Het lijkt een tijd waarin dit beide niet mogelijk is. Niets is minder waar. In de periode dat ik bij Nautus werk heb ik al veel mensen ontmoet. Weliswaar vanachter mijn laptop en via de telefoon, maar toch. Inmiddels ben ik bij mijn derde opdracht gestart, nu voor de gemeente Montferland.

Als echte boogschutter houd ik van vrijheid en avontuur. Ik krijg ontzettend veel energie van al mijn nieuwe ervaringen uit de afgelopen maanden. Vanaf dag een ben ik bij twee opdrachten aan de slag. In de regio Zeeland mocht ik met dertien gemeenten werken aan de transformatie en decentralisatie van Beschermd wonen. Tot voor kort onbekend terrein voor mij. Ik kreeg de vrijheid en verantwoordelijkheid om me hierin vast te bijten. Best spannend. Maar he, het is nog maar een paar maanden later en binnenkort verzorg ik al met collega’s een Nautus lunchbox hierover. Dat had ik drie maanden geleden niet gedacht!

De nieuwe collega’s van Nautus ontmoet ik wekelijks op de Nautus vrijdag. Dit is een totaal andere werkdag dan de andere dagen van de week. Op vrijdag staan we in verbinding met elkaar door kennissessies, intervisie en teamoverleg. Er is ruimte voor mijn eigen ontwikkeling. Minstens zo leuk vind ik het om me bezig te houden met de ontwikkeling van Nautus als organisatie. In de werkgroep MVO verdiep ik me in wat het betekent om een duurzame bedrijfsvoering te ontwikkelen en verstevigen. Weer een nieuw terrein voor me. En weer krijg ik de vrijheid en verantwoordelijkheid om hierin een rol te pakken.

Na een afwisselende week laad ik in het weekend op. Heerlijk om ’s avonds met een wijntje bij de kachel te zitten. Of met mijn kinderen te ravotten in de tuin. Tegelijkertijd geven de ontmoetingen en ervaringen ook weer extra energie. Mijn nieuwe racefiets staat al klaar!

Nader kennismaken?

Stuur Inge een mailtje en maak een afspraak!

Mail Inge