Word jij de adviseur die wij zoeken?

Werken bij Nautus is jezelf continu ontwikkelen in een beweeglijke omgeving. Waarin je zelf stuurt op resultaat. Zo krijg je de kans en verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Elke dag weer.

We zoeken nu:

Adviseur/projectleider bij Nautus

Hybride
32 - 40 uur
€ 3.500 - € 5.000

Corporate Recruiter bij Nautus

Hybride
32 - 40 uur
Maximaal - € 6.000 per maand bij 1,0 fte dienstverband

Senior adviseur/projectleider bij Nautus

Hybride
32 - 40 uur
€ 5.000 - € 6.500

Open sollicitatie

Hybride
32 - 40 uur
Marktconform - op basis van kennis en ervaring

Zin om de boel op te schudden?

Adviesbureau Nautus groeit. En daar worden we heel blij van. Opschudden en groei betekent ook uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar adviseurs in het sociaal domein. Dus als je je licht op wil steken om te weten te komen of het adviseurschap iets voor jou is, kan dat altijd. Graag zelfs, want we houden wel van een beetje initiatief!

Je komt bij ons werken en dan?

Precies. Dat wil je toch weten? Laten we het zo verwoorden. Eigenlijk is het alsof je bij ons regelmatig aan een nieuwe baan begint. De uitdagingen die je als adviseur bij verschillende gemeenten krijgt, zijn steeds net even anders. Meestal werk je bij meerdere gemeenten tegelijk. En je verantwoordelijkheid? Die is wel altijd gelijk: heel groot.

Vanaf je eerste dag krijg je het vertrouwen van de rest van het team en je opdrachtgevers. Mocht dit allemaal erg spannend klinken, dat klopt. Die spanning herkennen we zeker maar je kunt erop rekenen dat je met je collega’s kunt sparren. Wij zijn er voor je. Met je Teamleider stippel je samen jouw groeipad uit, kun je rekenen op goede begeleiding, prima arbeidsvoorwaarden en de nodige door ons verzorgde ontspanning.

Het werken als adviseur en projectleider voor gemeenten past goed bij mij

Projectleider en Teamleider Saskia Timmer: “Dat het werk als adviseur en projectleider zo goed bij mij past, weet ik omdat ik bij Nautus de kans krijg om doel- en resultaat gericht te werken aan maatschappelijke opgaven.”

De werkdag van een adviseur

We kunnen natuurlijk hele pagina’s volschrijven over hoe wij denken dat een dag van een adviseur eruitziet. Maar de enigen die dat kunnen vertellen zijn de adviseurs. Alleen zij kunnen je écht vertellen hoe hun werkdag eruitziet. En dat is voor geen enkele adviseur hetzelfde. Dus wil je meer weten over de werkdagen van Jelmer, Inge, Niels en Bente? Dat kan. Klik op de link bij hun naam en lees meer over hun werkdag. En heb je een vraag? Stuur hen gerust een e-mail met jouw vragen.

Jelmer Joustra

De werkdag van Jelmer

Lees meer

De werkdag van Inge

Lees meer

De werkdag van Niels

Lees meer

De werkdag van Bente

Lees meer
Binnenpret krijg ik van een heel slim of mooi ontwerp. Maakt eigenlijk niet uit wat het is. Als je er maar aan kunt zien dat er heel goed over is nagedacht.
Kosha Schipper Creatieve spelverdeler

En dan is er nog de Nautus-vrijdag

Onze manier van werken, de betrokkenheid en het plezier in wat we doen: het komt allemaal samen op vrijdag. Elke laatste werkdag van de week is iedereen namelijk op kantoor. Om tijd te maken voor elkaar, het vak en jezelf.

We zien elkaar niet elke dag en toch zijn we een zeer hecht team. En op de Nautus-vrijdag zien we elkaar. Die dag staat voor alle Nauturianen in het teken van het delen van nieuwe inzichten, overwinningen, frustraties en andere bijzondere momenten van de afgelopen week. Dat maakt de maandag overigens leuk (of extra leuk als je geen moeite met maandagen hebt). Je krijgt de kans om je opgedane kennis van vrijdag gelijk toe te passen. Zo gebruik je de vrijdag onder andere om te sparren over je opdrachten. Stel je loopt even vast, of je hebt even een zetje nodig om die ene presentatie van volgende week spot on te maken? Dan is de interactie met je collega’s superfijn. En jij gaat met vertrouwen het weekend in omdat jij je voorbereiding voor de week erop op orde hebt.

Vrijdag is één keer in de maand een trainingsdag
Eens per maand staat de Nautus-vrijdag de hele dag in het teken van training en studie. We bieden een training op maat en op jouw niveau aan bij gerenommeerde opleidingscentra zoals Loo van Eck en De Bestuursacademie. Zo werk je aan je vaardigheden en met die opgedane kennis kun jij blijven groeien en je verbeteren in je adviseurschap. Win-win toch?

Tijd voor ontspanning
Werken bij Nautus is absoluut veeleisend. Tegelijkertijd doen we er alles aan om je het naar de zin te maken. Zo hoef je op vrijdag geen lunch mee te nemen en staat er op die dag altijd een gezonde lunch voor je klaar. En aan het einde van de middag is er tijd voor ontspanning en gezelligheid. Een potje tafelvoetbal, een spelletje 30 seconds, of alvast vooruitkijken naar het weekend of we doen samen een activiteit in het teken van vitaliteit. Het kan allemaal op de Nautus-vrijdag.

Onze selectieprocedure

We willen dat jij bij ons lekker in je vel zit en het beste uit jezelf haalt. Daarom hebben we een uitgebreide selectieprocedure ontwikkeld

Klikt het?
Dan vragen we je mee te doen aan een online competentiemeting en assessment. De uitkomst daarvan bespreken we in het tweede gesprek. Zo leren we elkaar meteen goed kennen. Gaan alle lichten op groen? Dan vragen we een verklaring omtrent gedrag (VOG) aan, en doen we een beknopt referentieonderzoek. Tot slot duiken we samen de arbeidsvoorwaarden in. Komen we daar uit? Dan is het je gelukt. Jij vindt ons leuk en wij geloven in jou.

Wat is dan het geheim van een fijne carrière bij Nautus?
Wees je nieuwsgierige, kritische en niet bange zelf. Dan volgt het plezier automatisch en maak je je onmisbaar. We werken namelijk niet voor gemeenten, maar met mensen en voor mensen. Wij zijn specialisten die graag met andere bevlogen mensen samen dingen willen bereiken. Misschien straks wel met jou. Welkom bij Nautus!

Nieuwsgierig geworden?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die als adviseur bij ons willen komen werken. Wil je meer informatie of eerst onze Corporate Recruiter Querijn persoonlijk even spreken? Stuur een e-mail naar werving@nautus.nl of bel via 06 – 12 62 37 51.