Nautus Lunchbox

'Beter besluiten met het Nautus Atelier'

Sta jij met je collega’s voor een ingewikkeld vraagstuk? En zoek je naar een manier om in een korte periode tot goede besluitvorming te komen? Een werkwijze die de wendbaarheid van jouw gemeente ondersteunt? Dan hebben wij een interessante lunchbox voor jou!

Besluiten nemen binnen context
De wereld verandert in hoog tempo. En maatschappelijke vraagstukken laten zich niet eenvoudig vastpakken, laat staan oplossen. Hoe zorg je dat je, in die context, zo goed mogelijk besluiten blijft nemen? Hoe voorkom je lange, stroperige processen waar de energie en de focus steeds verder wegzakken?
 

Het Nautus Atelier helpt je beter verkennen
Het kan anders. Het Nautus Atelier is een methodiek om vraagstukken in korte tijd vanuit verschillende invalshoeken te verkennen en de aanpak ervan weloverwogen vorm te geven. Kenmerkend is een afgebakend tijdsbestek, een sterke nadruk op interactie met betrokkenen van binnen én buiten de gemeentelijke organisatie, een integrale benadering (omniperspectief) en het vinden van zo concreet mogelijke keuzes en antwoorden.
 

Verschillende gemeenten zijn al enthousiast
Verschillende gemeenten werkten al met het Nautus Atelier en zijn enthousiast. Wil jij ook tot betere besluitvorming komen en tegelijkertijd jullie wendbaarheid vergroten? Bestel dan vandaag nog deze lunchbox voor jou en je team!
 

Meer weten?

Als je nu nieuwsgierig bent geworden naar het Nautus Atelier, neem stuur dan een e-mail naar Joost Cornielje. Hij neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak met je in te plannen.

Mail Joost