Nautus Lunchbox

‘Meer impact met projectmatig werken’

Werk je als beleidsadviseur bij een gemeente? Stapelt het werk zich op? Heb je soms het gevoel dat alles urgent is? En dat je nauwelijks toekomt aan de maatschappelijke opgaven waar jij echt je tanden in wil zetten?

Een prachtige rol, maar hoe dan?
Opereren op het snijvlak van bestuur, management, maatschappelijke partners en uitvoering. De functie van beleidsadviseur is één van de mooiste posities binnen een gemeentelijke organisatie. Je impact kan ook groot zijn. Maar hoe krijg je dat voor elkaar vanuit een adviesrol? 

Projectmatig werken helpt!
Bij projectmatig werken heb je vast al een beeld. Maar wist je dat je het ook heel goed kunt inzetten om je effectiviteit als beleidsadviseur te vergroten? Wij ervaren dat iedere dag in onze eigen praktijk. En delen onze inzichten en ervaringen graag met jou en je collega’s. 

Bestel de lunchbox
In deze lunchbox maak je kennis met de voordelen van projectmatig werken vanuit een rol als adviseur. Met handige tips om direct toe te passen. Bestel ‘m hier. Dan plannen we ‘m samen in! 

Meer informatie?

Wil jij de lunchbox ‘Meer impact met projectmatig werken’ bestellen? Dat kan. Stuur een e-mail naar Kosha Schipper en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Mail Kosha